-24%

Victor Trainingsjack Team Black 3529

€59,00AVP*€44,95
In winkelwagen
Levertijd: 1-2 werkdagen
Voor 12.00 uur besteld is vandaag verzonden!
Laatste in voorraad.

Specificaties

Technologieën -
Materiaal 100% Polyester
Kleur Zwart

Product details

Op zoek naar een nieuw trainingsjack? De Victor Team Black 3529 jacket is onderdeel van de Victor teamcollectie. Het is gemaakt van zeer hoogwaardig materiaal, waarin ademende functionele vezels en elastische stof gebruikt is. Hierdoor kan de lucht makkelijk rond het lichaam circuleren, waardoor u het niet te warm krijgt maar tegelijkertijd beschermt het ook tegen afkoeling. Een echte aanrader voor iedereen die een ontspannen en comfortabel gevormd trainingsjack zoekt.

Maak je badminton outfit compleet

Natuurlijk kun je ook jouw badminton garderobe aanvullen met een bijpassende short, een comfortabel trainingspak en/of lekker zittende sweaters? Deze zijn uiteraard voor zowel heren, dames en kinderen perfect op elkaar af te stemmen.

Laat je kleding bedrukken

Wist je dat KW FLEX de mogelijkheid bied om al jouw badminton kleding te bedrukken met teksten, logo's en/of de Nederlandse, Duitse of Belgische vlag? Laat nu jouw naam, land of club logo op je rug of borst drukken en je bent voor iedereen in de badmintonzaal herkenbaar! Bij de meeste artikelen bestaat ook de optie om het KW FLEX logo op verschillende plekken te laten drukken, in ruil voor korting. Maak jij jouw outfit compleet?

Bestel nu!

Bestel jouw Victor Jacket Team Black 3529 in onze online badminton winkel of kom langs in onze fysieke KW FLEX badminton winkel in Rijen (regio Breda, Tilburg en Den Bosch)! Vandaag voor 12.00 uur besteld, is vandaag verzonden. Gratis verzending vanaf €100,- in Nederland en België.

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen