Padel rackets

Toon 1 - 5 van 5
More filters

Padelrackets kopen

In de KW FLEX Racket store vind je snel en eenvoudig het juiste padelracket! Of je nu op zoek bent naar een padelracket van een bepaald merk, een goedkoop padelracket of een padelracket met een bepaalde vorm, bij ons koop je het!

Padelrackets online kopen

Het online aanbod Padelrackets is erg breed. Om te voorkomen dat je het vergeet, kun je ons productfilter gebruiken. De logische eerste stap is om te bepalen naar welk padelracket je op zoek bent. Het assortiment van onze rackets wordt steeds breder. Daarnaast kun je met het prijsfilter bijvoorbeeld zoeken naar padelrackets binnen een bepaald budget.

Merk padelracket

Onze productlijn omvat rackets van veel verschillende merken. Hier vind je rackets van bekende grote sportmerken in onze serie. In Spanje en andere landen waar Padel erg populair is, zijn FZ Forza Padelrackets en Dropshot Padelrackets erg populair.

Bestel jouw padel rackets nu bij KW FLEX Badminton speciaalzaak online of kom langs in onze badmintonwinkel in Rijen. Vandaag voor 12.00 uur besteld, is vandaag verzonden. Gratis verzending vanaf €50,- in Nederland en vanaf €100,- in België.