Yonex 75th Anniversary

Wist jij dat Yonex in 1946 is opgericht in NIIGATA, Japan door Minoru Yoneyama? Speciaal voor het 75-jarig bestaan heeft Yonex diverse special edition artikelen ontworpen.

Toon 1 - 0 van 0
Filters
Geen producten gevonden...

Yonex 75th banner

75 jaar geleden in 1946 richtte Minoru Yoneyama in NIIGATA, Japan een productiebedrijf op. In de met sneeuw bedekte bergen van Tsukayama, met alleen een houtbewerkingsmotor aan zijn zijde startte de heer Minoru een klein, maar innovatief bedrijfje genaamd Yoneyama Company. In de loop van de jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een wereldwijde leverancier van sportartikelen, zoals badminton, tennis, tafeltennis (ondertussen niet meer), golf en recent ook hardloop schoenen.

In het jaar 1973 werd het beroemde YY-logo geïntroduceerd en in 1974 werd de naam van Yoneyama Company officeel Yonex Co., Ltd. Iedereen binnen Yonex zal hard blijven werken om klanten over de hele wereld te voorzien van hoogwaardig handwerk en technologische innovatie om gewone mensen te overtreffen.
Tientallen jaren van succes en ontberingen hebben de visie en waarden van vakmanschap en innovatie gevormd, wat resulteert in de ambitie om elke klant de beste kwaliteit en prestatiebeloften te bieden.

Om deze mijlpaal van het 75-jarig jubileum te herdenken, viert Yonex zijn geschiedenis, innovatie- en overwinningsmomenten met een feestelijke productlijn en een reeks van digitale content die onze ervaringen uit het verleden zal verbinden met de toekomst.

Meer info kun je vinden op: https://75th.yonex.com/