Toon 1 - 1 van 1
Filters
Bama
Bama Running inlegzolen
€19,95 *

Bama Inlegzolen voor Badmintonners

Als badminton specialist kunnen wij garanderen dat het belangrijkste van je complete badminton outfit de schoenen zijn. Die bieden de stevigheid, balans en wendbaarheid die je nodig heb op de badmintonbaan. Naast de schoenen zijn de inlegzolen ook van groot belang bij het verzorgen van je voeten. Deze zooltjes vangen veel schokken op en zorgen voor een optimale drukverdeling, waardoor je minder snel last zal krijgen van je voeten. 

Waarom Bama Inlegzolen? 

Je voeten verdienen wat liefde, vooral als ze het zware werk op het badmintonveld verrichten. Bama inlegzolen zijn als kleine kussentjes van geluk voor je voeten. Ze bieden ondersteuning waar nodig, absorberen schokken en geven je voeten het comfort dat ze verdienen. Speel zonder zorgen, want met Bama sta je letterlijk en figuurlijk stevig in je badminton schoenen.

Gel Hielkussens 

Badminton staat bekend om zijn snelle bewegingen en sprongen. Geef je voeten een break met Bama gel hielkussens. Deze kleine helden dempen elke landing, verminderen de druk op je hiel en geven je het vertrouwen om die smashes te rocken. Voel de zachtheid bij elke sprong en land als een pro.

Bama Sport Inlegzolen

BAMA is gespecialiseerd in het ontwikkelen van sport inlegzolen die gebruikt kunnen worden bij badminton, squash, tennis, hardlopen, in de sportschool en bij vele andere sporten. Door op tijd je eigen inlegzool te vervangen gaat je schoen zelf langer mee en bovendien kan het in sommige gevallen ook meer comfort bieden. Dus koop jouw Bama schoenzooltjes bij KW Flex. 

Bestel nu jouw Bama inlegzolen bij KW Flex!

Bekijk onze collectie, kies jouw favoriete gel hielkussens en inlegzolen, en geef je voeten het comfort dat ze verdienen. Bij KW Flex weten we dat elke stap op de badmintonbaan telt. Met Bama inlegzolen hoef je je geen zorgen te maken over vermoeide voeten. Dus, geef je spel een boost en verwen je voeten met het comfort van Bama!

Bama logo