Yonex Astrox 100 ZZ & Yonex Astrox 100 ZX

Yonex Astrox 100 ZZ & Yonex Astrox 100 ZX

Yonex Astrox 100 ZZ & Yonex Astrox 100 ZX

Op 20 maart 2020 lanceert Yonex 2 nieuwe badminton rackets: de Astrox 100 ZZ en Astrox 100 ZX. Net zoals bij de schoenen staat de Z voor de absolute top en de X voor de meer populaire versie en iets betaalbaarder.

Waarom is de Yonex Astrox 100 bijzonder?

De speelstijl van sterk offensieve spelers schuift stilletjes aan naar een beetje meer defensief. En de sterk defensieve spelers gaan iets meer naar de offensieve zijde. Om tegemoet te komen aan deze
nieuwe evoluties in het badminton is de Astrox 100 ontwikkeld.

Het nieuwe spel heeft behoefte aan snelle racket bewegingen van aanval naar verdediging en vice versa. Spelers kunnen daarom zeer goed een badminton racket gebruiken dat hun snelheid kan volgen en ineens ook zeer krachtig kan smashen.
Een verder uitgevlakte isometric bladvorm vergroot de sweetspot, extra dunne nieuwe shafts verminderen de luchtweerstand, samen met een lichter ingebouwd T-stuk dat de rotational power vergroot. Hierdoor smash je korter over het net en ben je zeker je tegenstander te snel af.

Uiteraard is het racket al uitgebreid getest en vooral tijdens de endurance testen, waarbij 10 keer achter elkaar wordt gesmasht, komt de kwaliteit van deze nieuwe badminton rackets het best tot uiting. Als je tot het uiterste wordt gedreven, heb je het beste materiaal nodig! 

Beide varianten bij je bij KW FLEX kopen en testen! 

 

Yonex Racket bags

Speciaal voor deze launch heeft Yonex ook nieuwe racket bags ontworpen die de kleuren van de Astrox 100 volgen. De blauwe en oranje accenten zullen dus zeker opvallen. 

YONEX PRO RUGZAK 92012 MEX

Adviesverkoopprijs €79,95 Voor €69,95

YONEX PRO 2 VAKS RACKET BAG 92026EX

Adviesverkoopprijs €99,95 Voor €89,95

YONEX PRO TOURNAMENT BAG BA92031WEX

Adviesverkoopprijs €79,95 Voor €69,95

 

Interesse?

Heb je interesse in de Yonex Astrox 100 ZZ, Yonex Astrox 100 ZX of de nieuwe racket bags? Reserveer dan jou exemplaar via: [email protected]

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »