Release Yonex shb-65Z2 Saphire navy / Gold

De 'Kento Momota' Yonex Shb-65Z2 Saphire Navy/gold

De inmiddels al jarenlange populaire badmintonner, Kento Momota uit Japan, heeft al een tijdje zijn 'signature' badminton racket uitgebracht; de Yonex Astrox 99 Saphire Navy/Gold

Het meest bekende merk in de badmintonwereld Yonex, heeft kenbaar gemaakt veel meer met thema pakketten te gaan werken. Dit houdt in dat ze bij het ontwerpen veel meer rekening gaan houden met bepaalde kleurstellingen, zodat zowel badminton rackets, schoenen en kleding beter op elkaar aansluiten.

Dit is nu ook het geval bij het Yonex Astrox 99 Saphire Navy/Gold racket. In precies dezelfde kleuren lanceert Yonex een speciale badmintonschoen, waardoor jij met dit totale pakket of afzonderlijke producten de show kan stelen in de sporthal. Naast dat het super mooi en verzorgd oogt, levert Yonex vanzelfsprekend ook weer een product van hoge kwaliteit af. 

De SHB-65 serie is al jaren razend populair in de badminton hallen, yonex zet dit door met al de tweede vernieuwde variant; de SHB Z2. De wereldnummer 1 van de badminton wereld, Kento Momota, zal een lange tijd op deze nieuwe schoenen gaan spelen, met de kleuren die hij zelf heeft samengesteld in de Yonex fabriek. Sapphire Blue/Gold staat voor saffier blauw met gouden accenten erin verwerkt. 

Kento momota yonex shb-65z 2 saphire navy

Specificaties

De SHB-65Z 2 saphire navy is een zeer lichte badmintonschoen die toch zeer stabiel aanvoelt, vanwege de stevige hiel en de carbon plaat in de zool. Daardoor kun jij nog super snel reageren op onverwachte situaties en ben je zeer wendbaar op de badminton baan. Natuurlijk staat ook deze variant van de 65Z 2 serie bekend om de super demping, vanwege het 3 laags power cushion + systeem van Yonex. Het materiaal is lichter en toch krijg je 25% meer demping dan bij de vorige varianten. Een ander voordeel van de power cushion + technologie is de verbeterde veerkracht om sneller te kunnen reageren.

De demping van de schoen is iets verbetert, maar ook de pasvorm (syncro fit binnenzool en toe-assist) is nog prettiger om in te spelen. De schoen sluit goed aan en biedt veel comfort en bovendien krijg jij de ondersteuning waar je het nodig heb. Kortom niet alleen een juweeltje om te zien, maar zeer zeker het beste wat Yonex op dit moment te bieden heeft voor de beste speler van de wereld. Zelf is hij helemaal weg van de 65 series, ze worden al naar hem vernoemd; de Momota's.

 

Kortom, een echt top product van Yonex en Kento Momota! Bij KW FLEX badminton specialist kan je natuurlijk jouw nieuwe Yonex badmintonschoenen kopen! Heb je vragen of ben je benieuwd naar iets, stel je vragen dan vooral via [email protected] of whatsapp ons op 0616501686 en krijg snel een antwoord.

Dus bestel jouw badminton spullen nu online in onze badminton webshop of kom langs in onze fysieke badminton winkel in Rijen!

Veel plezier met badmintonnen de komende tijd en tot snel.

 

ps. Wist je dat je KW FLEX kan volgen op INSTAGRAM en FACEBOOK? Blijf dagelijks op de hoogte van al het badminton nieuws, leuke posts omtrent nieuwe producten, badminton uit de regio, maar ook over de wereldtoppers etc!

KW FLEX Racket speciaalzaak
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter