Yonex Nanoray badminton rackets

Toon 1 - 0 van 0
Filters
Geen producten gevonden...

Yonex Nanoray badminton rackets

Jouw Yonex Nanoray badminton rackets bestel je makkelijk en snel bij de online badminton winkel KW FLEX - Yonex Nanoray badminton rackets zijn vooral head light en bieden een snelle en gecontroleerde slag met verbeterde veerkracht via het nieuwe Aero-Frame. Nanoray badmintonrackets zijn ontworpen voor spelers die hun tegenstanders met extreme snelheid achter in het veld dwingen. De dunnere bovenkant van de zijkanten van het frame minimaliseert de luchtweerstand voor een grotere frame snelheid, terwijl de dikkere zijkanten aan de onderkant van de kop maximale veerkracht genereren door een grotere stijfheid van het frame. Perfect voor de technisch vaardige speler.

Yonex Nanoray = Aerodynamisch, wendbaar en veerkrachtig

Weet je niet goed welk Yonex Nanoray badmintonracket voor jou de perfecte partner is? Vraag er naar via: [email protected]Facebook en telefoon/whatsapp: +31-616501686 of kom langs in onze badminton winkel in Rijen (regio Breda, Tilburg, Den Bosch).

Bestel jouw Yonex Nanoray badmintonrackets nu bij KW FLEX Badminton speciaalzaak online of kom langs in onze badminton winkel in Rijen! Vandaag voor 12.00 uur besteld, is vandaag verzonden.Persoonlijk badminton racket advies!