Doubdle O7

Toon 1 - 2 van 2
Filters
Doubdle O7
Sportdrank 250 ml
€2,00 *
Doubdle O7
Sportdrank tray 24x250 ml
€42,95 *

Proef de Power met Doubdle 07 - De Ultieme Sportdrank!

Maak kennis met Doubdle 07, de game-changing sportdrank die je prestaties naar een hoger niveau tilt. Bij KW Flex zijn we enthousiast om je deze liquid energy boost voor te stellen die speciaal is ontworpen om je te laten knallen op het veld. We vertellen je graag meer over de Doubdle 07 sportdrank!

Wat is de Doubdle O7 Sportdrank?

Doubdle O7 is een functionele frisdrank, gemaakt van vitamines, mineralen en plantenextracten. Door de inhoud van dit blikje, kunt u sneller herstellen na een flinke inspanning. Het vult de ontstane tekorten in het lichaam aan, waardoor u snel weer optimaal kunt presteren. Het bevordert niet alleen je energieniveau, maar het geeft je ook die mentale focus om elk spel te domineren. Het is de perfecte sidekick voor elke atleet die serieus is over zijn spel.

Doubdle 07 - Wat Maakt het Zo Speciaal?

Ontworpen met atleten in gedachten, geeft het je niet alleen de broodnodige hydratatie, maar ook een boost van energie om door te gaan. Met de perfecte mix van ingrediënten, is Doubdle 07 de kickstart die je nodig hebt voor topprestaties.

Badminton Healthcare bij KW Flex


Naast de gezonde frisdrank Doubdle O7, biedt KW Flex nog meer Healthcare & Training producten voor badmintonners. Bijvoorbeeld onze Hyperice massageapparaten of F.I.T. Sportbalsem, beschikbaar voor optimale spierverzorging. Of train effectiever met een verzwaard badmintonracket, ideaal voor het verbeteren van uithoudingsvermogen en kracht. 

Doubdle 07 Kopen Bij KW Flex!

Bij KW Flex weten we dat het niet alleen gaat om het spel, maar ook om wat je drinkt voordat je het veld op gaat en wat je neemt om te herstellen. Ben je overtuigd van de sportdrank van Doubdle 07? Bij KW Flex kun jij de Doubdle O7 sportdrank eenvoudig online kopen. We verkopen de Doubdle O7 sportdrank per blikje los of per tray van 24 stuks. Je kunt de Doubdle O7 sportdrank voor een voordelige prijs zelf uitproberen! Bestel vandaag nog bij onze badminton winkel en ontdek zelf waarom deze sportdrank de keuze is van toegewijde atleten.