Adidas

Toon 1 - 1 van 1
Filters

Opnieuw actief in het badminton

Adidas was ooit al actief binnen de badmintonsport, maar ze zijn er tijdelijk tussenuit geweest. Ze wilde zich voor 100% kunnen focussen op top producten en de sporter voorzien van de beste badminton rackets, badmintonschoenen, shuttles, grips en kleding. Destijds lukt dat niet, omdat ze zich op heel veel sporten richten en keuzes moesten maken.

In 2019 is Adidas teruggekeerd op de badminton markt, met als doel ook de badmintonners optimaal van dienst te zijn. Ze hebben alle producten opnieuw ontworpen en vele malen verbeterd. Vanaf nu kun je dus ook de Adidas badminton artikelen bij KW FLEX kopen.

Duitse oorsprong

Adidas is van oorsprong een Duits merk, opgericht en gevestigd in Herzogenaurach. De naam Adidas is ontstaan vanuit de bijnaam Adi Dassler van de oprichter Adolf Dassler. Je herkent alle producten natuurlijk aan de 3 strepen op ieder artikelen. Deze herkenbaarheid is één van de grote krachten van Adidas.

Adidas assortiment

Wij starten met een beperkt Adidas assortiment. Wij willen zelf eerst ook bekijken hoe jullie badmintonners reageren op de nieuwe introductie van Adidas in de badmintonsport. Je hebt de keuze uit badminton rackets, badmintonschoenen, grips en badminton tassen.

Wij staan voor jou klaar

Ben jij een ervaren badmintonspeler of een beginnende badmintonspeler? Geen probleem, want onze badminton experts kunnen altijd de juiste match vinden!

Op zoek naar een ander Adidas product? Vraag er naar via: [email protected]Facebook en telefoon/whatsapp: +31-616501686 of kom langs in onze badminton winkel in Rijen (regio Breda, Tilburg, Den Bosch)

Bestel jouw Adidas badminton producten nu bij KW FLEX Badminton speciaalzaak online of kom langs in onze badminton winkel in Rijen! Vandaag voor 12.00 uur besteld, is vandaag verzonden. Gratis verzending vanaf €49,- in Nederland en vanaf €100,- in België.

Persoonlijk badminton racket advies!