Adidas

Toon 1 - 1 van 1
Filters
Adidas
Novaflight W White
€99,00 *

Adidas Badminton schoenen bij KW Flex!

Bij KW Flex hebben we de perfecte kicks voor uw badminton spel: de Adidas Badmintonschoen! Of je nu een ervaren speler bent of net begint, deze schoen is de ultieme combinatie van stijl, comfort en topprestaties.

Waarom Adidas Badminton schoenen?

Adidas badminton schoenen zijn niet zomaar schoenen, ze maken een echt statement. Ontworpen met de nieuwste technologieën en stijlvolle details, geven ze je de edge op de baan. Een perfecte mix van comfort, grip en een bounce middenzool die de schoen veel veerkracht geeft. Aangezien het Adidas indoor schoenen zijn, zijn ze naast badmintonschoenen ook ideaal als adidas squash schoenen. 

Opnieuw actief in het badminton

Adidas was ooit al actief binnen de badmintonsport, maar ze zijn er tijdelijk tussenuit geweest. Ze wilde zich voor 100% kunnen focussen op topproducten en de sporter voorzien van de beste badmintonrackets, badminton schoenen, shuttles, grips en kleding. Destijds lukt dat niet, omdat ze zich op heel veel sporten richten en keuzes moeten maken.

In 2019 is Adidas teruggekeerd op de badminton markt, met als doel ook de badmintonners optimaal van dienst te zijn. Ze hebben alle producten opnieuw ontworpen en vele malen verbeterd. Vanaf nu kun je dus ook de Adidas badminton artikelen bij KW Flex kopen.

Adidas: Duitse oorsprong

Adidas is van oorsprong een Duits merk, opgericht en gevestigd in Herzogenaurach. De naam Adidas is ontstaan vanuit de bijnaam Adi Dassler van de oprichter Adolf Dassler. Je herkent alle producten natuurlijk aan de 3 strepen op ieder artikel. Deze herkenbaarheid is een van de grote krachten van Adidas.

Adidas assortiment bij KW Flex

Wij starten met een beperkt Adidas assortiment, namelijk de Adidas badmintonschoenen. Ben jij een ervaren badminton speler of een beginnende badminton speler? Geen probleem, want onze badminton experts kunnen altijd de juiste match vinden! Op zoek naar een ander Adidas product? Vraag er naar via: [email protected], Facebook en telefoon/whatsapp: +31-616501686 of kom langs in onze badminton winkel in Rijen (regio Breda, Tilburg, Den Bosch).

Bestel adidas badminton producten online bij KW Flex

Bestel jouw Adidas badminton producten nu bij KW Flex Badminton speciaalzaak online of kom langs in onze badminton winkel in Rijen! Vandaag voor 12.00 uur besteld, is vandaag verzonden. Gratis verzending vanaf €49,- in Nederland en vanaf €100,- in België.

Persoonlijk badminton racket advies!