Badminton shuttlekoker mascotte

Toon 1 - 0 van 0
Filters
Geen producten gevonden...

Badminton shuttle koker mascottes koop je bij badminton specialist KW FLEX - Ben jij een badminton speler die vaak zijn eigen koker veren shuttles kwijt raakt in de badminton zaal? Dan hebben wij daar een super goede en vooral heel leuke oplossing voor, de shuttle koker mascotte!

Badminton shuttle koker mascotte

Vind gemakkelijk je eigen koker veren shuttles terug met deze zelf gemaakte shuttle koker mascottes. Aan de boven en onderzijde zijn ze open, zodat je gemakkelijk de verenkoker er in kan stoppen. Ze blijven ook rechtstaan als de mascotte eromheen zit.

Ze worden handmatig gemaakt en er is dan ook een wisselend aanbod beschikbaar. OP=OP (ze kunnen op bestelling nagemaakt worden, maar de levertijd is onbekend)

Dus maak het jezelf gemakkelijk en steel de show met deze leuke koker mascottes!

Advies nodig?

Heb je vragen over de shuttle koker mascottes of wil je er één laten maken? Neem contact op met onze badminton specialisten via [email protected], Facebook of bel/whatsapp +31-616501686 en krijg snel een duidelijk en persoonlijk advies!

Natuurlijk vind je bij KW FLEX badminton speciaalzaak ook het juiste badmintonracket, perfect passende badminton schoenen, een matchende badminton tas of kwalitatieve en comfortabele sportkleding.