-43%

Victor Polo Function Female Black 6969

€34,95AVP*€19,95
In winkelwagen
Levertijd: 1-2 werkdagen
Voor 12.00 uur besteld is vandaag verzonden!
Laatste in voorraad.
  • Overzicht
  • De dames polo 6969 zwart is gemaakt van een ademende stof wat het vocht snel afvoert en heerlijk licht aanvoelt. Daardoor heeft u er tijdens het spelen totaal geen hinder van. De polo is gemaakt van hoogwaardig textiel in de kleur zwart met gele accenten.

Specificaties

Technologieën Perfect Dry
Materiaal 100% Polyester
Kleur Zwart/Geel

Product details

Deze Victor polo 6969 is gemaakt van een ademende stof wat het vocht snel afvoert en heerlijk licht aanvoelt. Daardoor heeft u er tijdens het spelen totaal geen hinder van. De polo is gemaakt van hoogwaardig textiel in de kleur zwart met gele accenten.
Bent u op zoek naar nieuwe clubkleding of kleding voor een competitie team? Vraag naar de mogelijkheden, deze collectie is minstens 2 jaar leverbaar. Uiteraard kunnen wij alle kleding ook bedrukken.

Maak je badminton outfit compleet

Als jij dit prachtig en comfortabele dames badminton shirt wil bestellen, maak jij jouw sport outfit nu compleet bij KW FLEX met een nieuw sport rokje of short. Verkrijgbaar in verschillende, maten en modellen.

Laat je kleding bedrukken

Wist je dat KW FLEX de mogelijkheid bied om al jouw badminton kleding te bedrukken met teksten, logo's en/of de Nederlandse, Duitse of Belgische vlag? Laat nu jouw naam, land of club logo op je rug of borst drukken en je bent voor iedereen in de badmintonzaal herkenbaar! Bij de meeste artikelen bestaat ook de optie om het KW FLEX logo op verschillende plekken te laten drukken, in ruil voor korting. Maak jij jouw outfit compleet?

Bestel nu!

Bestel jouw Victor Polo Function Female Black 6969 in onze online racket sport winkel of kom langs in onze fysieke KW FLEX racket sport winkel in Rijen (regio Breda, Tilburg en Den Bosch)! Gratis verzending vanaf €100,- in Nederland en België.

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen