30 dagen Tevredenheidsgarantie

KW FLEX wil dat iedereen tevreden is met zijn aankoop en daarom bieden wij een 30 dagen tevredenheidsgarantie op alle producten. Past de schoen die u gekozen heeft toch niet of slaat het badmintonracket totaal niet naar uw wens. Neem dan contact op met KW FLEX en we bieden een passende oplossing.

Voorwaarden 30 dagen tevredenheidsgarantie

KW FLEX kan u alleen van dienst zijn indien de producten ongedragen/onbeschadigd en in originele staat zijn en voorzien van de originele labels en etiketten. Dit geldt ook voor artikelen in de uitverkoop.

Het passen van artikelen is uiteraard toegestaan. Wij raden u daarom aan de schoenen op zachte oppervlakken (bijv. tapijt) te passen en uit te proberen. Labels en etiketten mogen uitsluitend verwijderd worden indien dit het passen en beoordelen van het artikel verhindert. Indien u het artikel wilt retourneren/wisselen, zorgt u ervoor dat u het artikel niet vies maakt en in de - voor zover redelijkerwijs mogelijk - originele staat en fabrieksverpakking behoud. Dit bespaart u, en ons, in het geval van een klacht tijd en moeite.