Dames sportkleding

Hier vindt u alle dames sportkleding van JAKO die u nodig heeft om lekker te kunnen badmintonnen, squashen of een andere sport te beoefenen!

Toon 1 - 16 van 16
More filters

Om de beste prestaties te kunnen leveren, moet u ook kleding dragen die hier perfect op aan sluit. In onze webshop kunt t-shirts, polo's, shorts, rokjes, sokken, trainingsjacks en traininsbroeken kopen in verschillende maten en kleuren van JAKO.

Teamkleding JAKO

Uiteraard leveren wij ook teamkleding die meerdere jaren leverbaar is waardoor u niet snel naar een ander model hoeft over te stappen. Zowel JAKO als ERIMA hebben kleding lijnen die tot wel 4 jaar leverbaar zijn. Victor heeft een kleding lijn die iedere 2 jaar veranderd. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag ernaar viafacebook, [email protected] of bel/whatsapp ons op +31-616501686.

Bedrukken van kleding

Uiteraard is het ook mogelijk om uw kleding te laten bedrukken! Er zijn een aantal standaard opties opgenomen in het checkout proces, voor andere opties kunt het beste contact opnemen via email, telefoon/whatsapp (+31-616501686), contactformulier of via facebook!