Yonex Power Cushion Infinity badmintonschoenen

Yonex Power Cushion Infinity badmintonschoenen

Sinds deze week heeft Yonex een gloednieuwe badmintonschoen geïntroduceerd waarbij het strikken van de veters overbodig is geworden. De meest innovatieve top badmintonschoen op dit moment is de Yonex Power Cushion Infinity. De schoen is leverbaar in het zwart en rood. 

Sinds deze week heeft Yonex een gloednieuwe badmintonschoen geïntroduceerd waarbij het strikken van de veters overbodig is geworden. De meest innovatieve top badmintonschoen op dit moment is de Yonex Power Cushion Infinity. De schoen is leverbaar in het zwart en rood

Het bijzondere aan deze schoen is dat er geen gebruik word gemaakt van veters, maar van het Double BOA Fit systeem. Hiermee draait u op twee plaatsen de schoen aan tot de gewenst 'strakheid' en de schoen zit vervolgens als gegoten om uw voet. Tevens is er gebruik gemaakt van de Yonex Power Pad + technologie en een 3D Koolstofbord, wat een super demping en geweldige stabiliteit aan de schoen geeft. De schoen biedt u een ongekend hoog comfort en heerlijke pasvorm, dus waarom twijfelen en koop hem nu bij KW FLEX Badminton speciaalzaak. 

Technologieën

Yonex Power pad + 

De tussenzool is uitgerust met Yonex power pad + -technologie. Wanneer de speler springt, rent en sprint, absorbeert hij de energie die wordt gegenereerd door de impact en rebounds. Yonex Power Cushion Infinity is geschikt voor het agressieve tempo van de speler en houdt tegelijkertijd rekening met de pasvorm, stabiliteit en schokabsorptie.

Yonex Double Boa Fit systeem

Het double Boa Fit sytem heeft twee instelschijven die in een vaste positie geplaatst zijn en de schoen op de teen en enkel positie fixeren. De teen positie moet flexibel, zacht en comfortabel zijn, terwijl de enkel positie meer vastgezet moet worden. 

Yonex 3D-Koolstofbord 

De stabiliteit van de schoen is verbetert door de nieuw ontworpen tussenzool aan de buitenkant van de zool. 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »