Release Yonex Nanoflare 800LT

Yonex Nanoflare 800 LT

Al een tijdje heeft Yonex de Nanoflare's op de markt geïntroduceerd, welke zeer populair zijn onder badmintonners. Als het gaat om snelle racket-swings, kracht en verdediging is dit badmintonracket nog beter geworden dan zijn voorganger, de Nanoflare 800


Het bijzondere aan dit Yonex badminton racket is het gewicht. Het gaat om een Light versie van de Nanoflare 800 (LT = Light), wat resulteert in een toename van de wendbaarheid, snelheid en een lichte afname van de power. Hierdoor worden met name je racketvaardigheid vele malen beter. Het racket is iets lichter een dus makkelijker te hanteren voor bijvoorbeeld verdediging en snelle reflexen op de baan.

Yonex nanoflare 800lt

 

Specificaties

Het racket weegt slechts 78 gram (5U) en de shaft is ietsjes minder stijf en zelfs wat dunner voor de toename van de wendbaarheid. De balans is head light en ook dat komt natuurlijk de wendbaarheid ten goede.

De Yonex Nanoflare 800LT speelt echt super fijn en je hoeft zelf niet veel te doen om het racket voor je te laten werken. Natuurlijk kun je het racket altijd testen en zelf ervaren hoe het aanvoelt om met de Nanoflare 800 LT te spelen!

 

Bij KW FLEX badminton specialist kan je natuurlijk jouw nieuwe Yonex badminton racket kopen! Heb je vragen of ben je benieuwd naar iets, stel je vragen dan vooral via [email protected] of whatsapp ons op 0616501686 en krijg snel een antwoord.

Dus bestel jouw badminton spullen nu online in onze badminton webshop of kom langs in onze fysieke badminton winkel in Rijen!

Veel plezier met badmintonnen de komende tijd en tot snel.

 

ps. Wist je dat je KW FLEX kan volgen op INSTAGRAM en FACEBOOK? Blijf dagelijks op de hoogte van al het badminton nieuws, leuke posts omtrent nieuwe producten, badminton uit de regio, maar ook over de wereldtoppers etc!

KW FLEX Racket speciaalzaak
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter