Nieuwste Victor P9200 II

Victor P9200 II Black/Blue

Tai Tzu Ying is al sinds 2016 een echte fan van de Victor P9200 badmintonschoenen. Dit is zij natuurlijk niet zomaar. Deze dames badmintonschoenen kopen alle badmintonliefhebbers die veel stabiliteit willen en een super schokabsorptie fijn vinden. Ze heeft haar eigen P9200 Crown collectie schoen en nu maakt ze van de nieuwste P9200 II gebruik!

De nieuwste generatie P9200 II schoen, is opgewaardeerd met 6 nieuwe/verbeterde functies. Badmintonners kunnen met deze schoen, snelle bewegingen, scherpe aanvallen en zachte landingen uitvoeren. Bovendien is het een heerlijk comfortabele, stabiele en veilige badmintonschoen. Voor Tai is het een grote verbetering, om haar onvoorspelbare en gevarieerde speelstijl te ondersteunen.

Zes verbeterde functies van P9200II

  1. Geoptimaliseerde schokabsorptie: De zool heeft een perfecte dikte en voelt heerlijk comfortabel aan. De tussenzool van de Victor P9200 II is 2 mm dikker geworden, waardoor de Energy Max 3.0 in de binnenzool nog meer draagcomfort en een betere schokabsorptie biedt.
  2. Verbeterde Kinetic technologie: de hiel van de badmintonschoen is ontworpen met NEO DUPLEX en het schokabsorberende kussen is verbeterd met E-TPU. De uitzonderlijke veerkracht en drukbestendigheid van de materialen helpen de kinetische energie voor een rebound te genereren door constant schokken te absorberen en snelle bewegingen mogelijk te maken.
    Victor P9200 II badmintonschoen
  3. Verbeterde buitenste laterale stabiliteit: de hoogte van de laterale tussenzool is hetzelfde gehouden als voorheen, en het laterale stabiliteitssysteem is geüpgraded met een grote LS-S SHELL. Ook is de ondersteunende TPU laag geïntegreerd in de buitenste tussenzool om de stabiliteit bij het landen te verbeteren. Het biedt meer elasticiteit en comfort.

  4. Versterkte bescherming: de schoenopening is versmald om beter om de enkel te passen en de stabiliteit van de enkelgewrichten te verbeteren bij het landen.
    Victor P9200 II verbeteringen

  5. Verbeterde en duurzamere binnen 'teen': KPU wordt gebruikt op de onderdelen die het gemakkelijkst slijten, volgens een onderzoek onder de gebruikers. De maat en dikte van KPU zijn ook verbeterd om de schoenen langer mee te laten gaan.

  6. Schoenveter opslag: het ontwerp kan voorkomen dat schoenveters losraken tijdens beweging in rally's of trainingen.
    Victor P9200 II veters

Wil je de Victor  P9200 II badmintonschoen kopen? Bestel hem dan nu snel in onze online badmintonshop of kom langs in onze badminton winkel in Rijen.

Wil je extra informatie van onze badminton expert? Geen probleem! Onze badminton specialist is altijd online, telefonisch/whatsapp +31-616 501 686 of natuurlijk in de badminton winkel in Rijen bereikbaar om advies te vragen! Hij zal jou helpen bij de aankoop van de juiste badmintonschoenen!

KW FLEX Racket speciaalzaak
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter