FZ Forza nieuwste badmintonmerk in KW FLEX collectie

De producten van het badmintonmerk FZ Forza zijn sinds deze maand (september 2020) ook verkrijgbaar bij Badminton specialist KW FLEX. Eind 2019 zijn VICTOR en FZ Forza een samenwerking aan gegaan, waardoor twee van de grootste en beste badmintonmerken, nog groter en toegankelijker zijn geworden. 

Je kunt gemakkelijk en snel alle FZ Forza producten bekijken in onze badminton webshop, waarin je tegen de scherpste prijzen alle FZ Forza badminton rackets, badmintonschoenen, badmintontassen, sport kleding en shuttles kan bestellen. Alle artikelen zijn ontwikkeld met als doel: top kwaliteit leveren tegen een eerlijke prijs. 

FZ Forza badminton rackets

In het begin start KW FLEX met een basis assortiment en dit zal na verloop van tijd uitgebreid worden. Op dit moment zijn er twee modellen van de Precision 12000 racket serie bestelbaar. Deze rackets behoren tot de absolute top klasse en zijn gemaakt van de beste kwaliteitsmaterialen. Beide badmintonrackets bieden enorm veel kracht en hebben een grote swingsnelheid. Het verschil is dat de FZ Precision 12000 S stijver is dan de FZ Precision 12000 M en dus accurater & krachtiger is, terwijl de 12000 M meer gebalanceerd is tussen controle en power.

FZ FORZA PRECISION 12000 S

FZ FORZA PRECISION 12000 M

Binnenkort zullen ook diverse andere FZ Precision rackets geleverd worden en twee modellen van de FZ Amaze serie. Als laatste komt het speciaal ontwikkelde badminton racket voor Mia Blichfeldt, de FZ Forza Power 1088s LMT. In dit racket is gebruik gemaakt van versterkt grafiet van Kevlar, waardoor je de beschikking hebt over ongekende power en controle zonder speelbaarheid te verliezen. Bovendien is het een heel aerodynamisch badminton racket, waardoor je swingsnelheid vergroot word. 

FZ Forza sportkleding

De kleding die ontworpen word door onze Deense leverancier, staat bekend om zijn stijlvolle en trendy uiterlijk. Ze zijn niet alleen tijdens het badmintonnen te dragen, maar ook zeker tijdens andere sporten. Op dit moment hebben wij alleen de FZ Malone en FZ Malay t-shirts in ons assortiment. In onze badminton winkel kun je de 2020/2021 collectie bekijken en dan kunnen wij die natuurlijk voor jou bestellen! 

fz forza malone blauw

fz forza malay purple

 

FZ Forza badmintonschoenen

Ook zijn binnenkort de badmintonschoenen van Forza te koop in onze winkel en in de online badmintonshop. Er zijn zowel kleurrijke als stijlvolle zwart of witte schoenen bestelbaar, dus kijk welke schoen bij jou past en verwen je voeten met een nieuw paar sportschoenen! 

FZ Forza Vibra W Scuba Blue FZ Forza Fierce M V2 Black FZ Forza Leander M White/Black


FZ Forza badminton tassen

Je wil natuurlijk al jouw badminton spullen netjes op kunnen bergen en praktisch mee kunnen nemen naar alle toernooien, trainingen en andere wedstrijden. Daarom zijn er diverse handige 2 en 3 vaks badmintontassen te koop, waarin je 6 t/m 15 badmintonrackets in op kunt bergen. Dus ben jij een toernooi speler die altijd veel spullen mee moet nemen? Dan raden wij de FZ Forza Arkansas racket tas aan. Speel je 1 of 2 keer in de week badminton? Dan voldoet de FZ Forza Linn, Linky of Arkano prima en kun je al jouw spullen meenemen. 

 

FZ Forza badminton shuttles

Natuurlijk heeft Forza een uitgebreid assortiment qua shuttles, maar wij starten in het begin alleen met de verkoop van de speciale Hybrid 5000 3 in 1 badminton shuttle. Deze veren shuttle is bijzonder, omdat de dop is samengesteld uit composiet en kurk (traditioneel) en eendenveren. Dit maakt de shuttle vele malen duurzamer, terwijl de vlucht goed blijft. Oftewel je hebt de duurzaamheid van een nylon shuttle en de vlucht van een verenshuttle

FZ Forza hybrid 5000 3-1 shuttle


Waarom voor FZ Forza badminton artikelen kiezen?

Deze artikelen zijn altijd stijlvol, uitdagend en competitief! Wat wil je nog meer? Bekijk ons volledige assortiment op www.kwflex.nl en bestel snel jouw nieuwe outfit of badminton gear! 

Heb je vragen of wil je graag een passend advies? Bel ons of stuur een whatsapp bericht naar:+31 616501686, mail je vragen naar [email protected], stuur een bericht via Facebook of kom langs in onze badminton winkel in Rijen. 

KW FLEX Badminton speciaalzaak
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter