Victor Thruster Serie

Victor Thruster Serie

Door de bomen ziet u het bos soms niet meer en dat geldt ook voor alle badmintonrackets die er te koop zijn in de wereld. Alleen binnen de diverse series is er al een wereld van verschil mogelijk. In deze blog lichten we de Victor Thruster serie eruit!

Victor Thruster Serie

Bent u een badmintonner die graag de aanval verkiest boven verdedigen en daarmee de tegenstander onder druk zet? In dat geval is de Victor Thruster serie wellicht een perfect match met uw spel. De frames van de Thruster serie zijn gemaakt van zeer sterke materialen, dubbel versterkt zodat u uw smash power optimaal kunt benutten en er een hoger aantal kilo's op de snaar/frame geplaatst kan worden. Dus wilt u uw spel voorzien van meer snelheid en vooral power, dan bent u aan het juiste adres bij dit model.

Kenmerkend aan de Thruster serie is de head-heavy gewichtsverdeling van het racket, waardoor de speler makkelijker kracht en snelheid kan genereren met het racket. Dit komt natuurlijk de smash en clear kracht ten goede, waardoor de shuttle sneller op de tegenstander afkomt en moeilijker te verdedigen is.

 

Collectie 2019/2020

Victor Thruster F

Dit is het top model uit de Thruster serie op dit moment. Het is een ultra aanvallend badmintonracket wat zeer topzwaar en stug is, waardoor u extreem accuraat de krachtigste slagen los kan laten op de tegenstander. De torsiebestendige slanke steel heeft ook een grote bijdrage aan deze specifieke kwaliteiten van dit racket.

Victor Thruster K BXR

De aller nieuwste Thruster K BXR is een enorme krachtpatser en overtuigd in iedere slag! De stijfheid in combinatie met de head heavy balans, zorgen voor een perfecte plaatsing van offensieve slagen in iedere rally opnieuw. In vergelijking met de Thruster F is dit racket iets lichter en ook iets beter handelbaar. 
De looks van dit racket zijn ook bijzonder fancy, namelijk zwart met subtiele roze accenten. Steel jij de show met dit badmintonracket door je tegenstander weg te blazen?

Victor Thruster K 330 Green of Orange

De Victor Thruster K 330 is uiteraard ontwikkeld voor de aanvallende spelers die net dat kleine beetje hulp van het racket kunnen gebruiken, omdat ze kracht te kort komen of enigszins blessure gevoelig zijn. Deze Thruster is dan ook een zeer flexibel en topzwaar badmintonracket wat u helpt om de tegenstander onder druk te kunnen zetten. De minimale torsie in het frame geeft u de mogelijkheid om de shuttle uiterst precies te plaatsen daar waar u het wil. 

Victor Thruster K 12

Net zoals de Thruster K 330 is dit badmintonracket ook ontwikkeld voor de aanvallende speler die net een klein beetje armkracht te kort komt of een beetje blessure gevoelig is. Deze Thruster is dan ook een zeer flexibel en topzwaar badmintonracket wat u helpt om de tegenstander onder druk te kunnen zetten. De minimale torsie in het frame geeft u de mogelijkheid om de shuttle uiterst precies te plaatsen daar waar u het wil. De Thruster K12 is wel lichter dan de K 330, waardoor nog iets minder kracht nodig heeft. 

Bekijk hier ons volledig Victor Thruster assortiment!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »