Badminton bespanservice

Badminton bespanservice

Onze bespanspecialist bij KW FLEX heeft al jarenlange ervaring en ruim 1000 rackets achter de rug. Wij maken gebruikt van één van de meest geavanceerde bespanmachines, speciaal en alléén voor de badmintonsport. Daarnaast zijn wij ook in staat om tennis en squash rackets perfect voor u te voorzien van een nieuwe bespanning.

Uw  voordelen:

  • Bespannen tot 0,25kg precies
  • Extra veilig voor het racketframe
  • Betrouwbare kwaliteit
  • Ruime 10 verschillende type snaren in diverse kleuren leverbaar (neem contact met ons op voor de mogelijke kleuren bij de diverse snaren)

PRIJS:

  • 16 euro voor standaard snaren
  • 18 euro voor de beste snaren, keuze uit ruim 10 snaarsoorten
    Bespannen?

 

1: Op afspraak in Rijen

Het is mogelijk om uw racket op afspraak in Rijen te laten bespannen. Binnen 30 minuten is het racket klaar, waarbij u kunt genieten van een kopje koffie. In de meeste gevallen kunt al een afspraak maken als u 1 uur van te voren belt. Het is ook mogelijk om het racket af te geven en op een later tijdstip op te halen.

2: KW FLEX komt naar uw vereniging

Daarnaast kunt u uw racket ook laten bespannen of afgeven als KW FLEX bij uw vereniging langskomt en indien u uw racket direct bespannen wilt laten worden is het verstandig om dit van te voren te melden. In dat geval zal KW FLEX zijn bespanningsapparatuur meenemen.

3: Opsturen

Als laatste mogelijkheid kunt u uw racket opsturen (verzendkosten), waarna KW FLEX uw racket binnen enkele dagen (in overleg) zal bespannen. 

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn en de juiste bespanning voor u te bepalen, adviseren wij u contact op te nemen via ons contactformulier of via 06-16501686.